Imatge de la visita de Carles Pellicer i Daniel Rubio a les obres de la deixalleria central Reus oest

L’Ajuntament de Reus inverteix 70.000 euros en millores a la deixalleria central Reus oest

Se substitueix el paviment i es milloren els vestuaris i serveis dels treballadors

L’Ajuntament de Reus està portant a terme obres de millora a la deixalleria central Reus oest per valor d’uns 70.000 euros. En aquestes obres de millora se substituirà el paviment de la zona de sortida de la rampa de descàrrega i s'adequaran i milloraran els vestuaris i serveis del treballadors de la instal·lació. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer i el regidor de Medi Ambient i Recursos Humans,  Daniel Rubio, han visitat la deixalelria el matí d'aquest dimecres, 24 de febrer, per comprovar l’avenç d’aquestes obres de millora.

A causa de l'ús de la deixalleria s'havia deteriorat el paviment de la zona de descàrrega, motiu pel qual s’ha decidit substituir-lo per formigó armat que tindrà més durabilitat. En aquesta actuació s’ha invertit un total de 34.886,50 euros.

D’altra banda, s’han invertit 36.548 euros més per adequar la zona de serveis i vestuaris per tal de millorar les instal·lacions destinades als professionals de la instal·lació i adaptar els serveis als usuaris.

El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, ha aprofitat per posar de manifest la necessitat d’invertir en la millora contínua de les deixalleries municipals i ha aprofitat per recordar que «és important que la població conegui el servei que fan les deixalleries i en faci ús per protegir el medi ambient». «És molt important portar els residus per facilitar-ne la reutilització i el tractament», ha afegit.

Reus compta amb tres deixalleries fixes i una mòbil. La deixalleria central Reus oest, ubicada al polígon industrial Agro-Reus, que engloba una instal·lació que gestiona residus d’activitats i una destinada a la ciutadania; i la deixalleria Reus Sud, al carrer Milà i Fontanals, només per a la ciutadania. La deixalleria mòbil s'instal·la cada quinze dies en diversos punts repartits per tota la ciutat.