Signatura de l'addenda de la Federació de Veïns de Reus

L'Ajuntament i la Federació de Veïns de Reus signen una nova addenda

L'objecte de l'addenda és la subvenció amb 7.000 euros

L'Ajuntament de Reus i la Federació d’Associacions de Veïns de Reus  han signat una nova addenda al conveni marc de col·laboració del passat 22 d'octubre de 2020. La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, i el president de la Federació, Marcos Massó, han estampat la signatura aquest divendres.

L'objecte de l'addenda és la subvenció  amb 7.000 euros, corresponent a l'any 2021. Aquesta és atorgada pel consistori reusenc per contribuir a les despeses derivades del desenvolupament de les seves activitats. L'objectiu principal és beneficiar a cadascun dels barris  de la ciutat.

La regidora Montserrat Caelles destaca que «la Federació d’Associacions de Veïns de Reus esdevé un aglutinador clau a l'hora de treballar des de la proximitat, de manera conjunta i coordinada amb les associacions de veïns des de tots els àmbits de l’actuació municipal. Més enllà de la nostra aportació econòmica, la regidoria treballa al costat de la federació en diversos projectes comuns i en la presa de decisions compartides».

L'objectiu de l'Ajuntament de Reus és promoure activament la xarxa associativa impulsant la incorporació de les entitats en la presa de decisions a través d'accions com la informació, la cessió d'espais, la convocatòria de subvencions, la participació en òrgans de participació territorial i sectorial i la formació.