Albert Bermúdez, nou president de l'Orfeó Reusenc

Albert Bermúdez, el nou president de l'Orfeó Reusenc

Bermúdez agafa el relleu de l'antiga presidenta, Esther Cos, i el seu objectiu és modernitzar l'entitat reusenca

Albert Bermúdez és el nou president de l'Orfeó Reusenc, el jove ha estat escollit a l'Assemblea General Ordinària que l'entitat reusenca va celebrar el passat divendres, 3 de maig. Així ho ha fet públic l'entitat a través de les seves xarxes socials.  A l'Assemblea també es va escollir la nova Junta Directiva que serà l'encarregada de la gestió de l'Orfeó Reusenc. Bermúdez serà l'encarregat de liderar l'equip de 18 persones que formen part de la nova Junta Directiva. 

El nou president forma part de l'Orfeó Reusenc des de fa anys i està vinculat a totes les activitats que l'entitat ha organitzat, Bermúdez ha format part del Cor Jove, del Cos de Bastoners, de la Secció de Teatre i de l'Esbart Dansaire. Destacar el seu paper en la creació i direcció de 'MISERICÒRDIA: De Reus al Cel'. El nou president ha manifestat la seva voluntat de modernitzar i adaptar l'entitat als nous temps. 

Membres de totes les edats formen la nova Junta Directiva

La nova Junta Directiva està formada per membres d'edats molt diverses i amb trajectòries també molt diferents, després de l'Assemblea General Ordinària del passat divendres, 3 de maig, els nou membres que formen part de la Junta Directiva són els següents: com ja s'ha dit, Albert Bermúdez en serà el president; el sots president serà Ramon Tella M.; la secretària, Júlia Gomis, i la sotssecretària, Júlia Fortuny; Rosa Jové  s'encarregarà de la tresoreria; la nova comptadora serà  Pia Bosch  i l'inventor  Pere Domènech; els diferents vocals seran Glòria Oriol, Ramon Tella E., Francesc Xavier Gomis i Robert Franquet. 

D'altra banda, vuit dies abans, els cantaires van escollir el seu vocal i les Assemblees Seccionals de les seccions de Teatre i Bastons també van triar els seus representants a la Junta Directiva, així doncs, els nous membres seran els següents: com a vocals cantaires van sortir escollits: Isabel Romeu, Lourdes Subirats i Jimi Saura; pel que fa al vocal de la secció de Teatre serà Josep Ramos i el de la secció de Bastons serà Marc Torres. 

Modernitzar l'entitat reusenca i adaptar-la als nous temps

Segons informa el mateix Orfeó Reusenc, els objectius de la nova Junta Directiva durant els següents quatre anys són, principalment, modernitzar l'Orfeó Reusenc per tal d'adaptar-lo als nous temps. D'altra banda, també es vol continuar amb les tasques de millora de les instal·lacions de l'entitat adaptant-les a les noves tecnologies. A més, promocionar la tasca cultural de l'Orfeó a l'exterior a través dels mitjans de comunicació, de la pàgina web i de les xarxes social; captar nous socis i avaluar les propostes dels actuals  i oferir-los noves activitats; i, finalment, promoure els vincles de l'Orfeó amb altres entitats reusenques.