Andreu Martín, amb un micròfon davant, atenent els mitjans de comunicació

Andreu Martín serà el cap de llista del PSC de Reus de cara a les municipals del 2023

L'actual portaveu socialista a l'Ajuntament de la capital del Baix Camp serà ratificat com a candidat en l'assemblea del pròxim 2 de juny

El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus, Andreu Martín, ha lliurat aquest dimarts els avals necessaris per ser el candidat dels socialistes de cara a les eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig de 2023. Martín, nascut l'any 1965 a la capital del Baix Camp, ha reunit 83 signatures d'afiliats i haurà d'esperar que es facin les comprovacions pertinents per ser proclamar precandidat.

La ratificació d'Andreu Martín com a cap de llista del PSC de Reus arribarà en l'assemblea socialista de la capital del Baix Camp, prevista pel pròxim 2 de juny. L'actual portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus és regidor des de l'any 2011 i també és el primer secretari de la formació a la ciutat. En aquest procés intern, Martín ha estat l'únic militant que ha aspirat a liderar la llista socialista.

«Aquest procés electoral intern de partit ha reforçat la cohesió de l'agrupació»

Andreu Martín ha celebrat que «aquesta és una passa molt importat cap a liderar el canvi que necessita la ciutat, amb una participació majoritària de la militància que avala una candidatura sòlida, que ja fa anys que està treballant per la ciutat i que vol sumar tots els reusencs i reusenques».

El que serà cap de llista socialista, que ja va ser l'alcaldable l'any 2019 agafant el relleu de Francesc Vallès, ha assenyalat que «aquest procés electoral intern de partit ha reforçat la cohesió de l’agrupació».