Imatge d'Andreu Martín durant la seva compareixença al Carrilet

Andreu Martín carrega contra el govern municipal pel projecte del Carrilet

El portaveu del PSC assegura que «és inadmissible que salvar la cara del govern municipal per una gestió nefasta ens costi un milió d'euros a la ciutadania»

El portaveu del grup municipal del PSC de l'Ajuntament de Reus, Andreu Martín, ha carregat contra el govern municipal pel projecte de reforma del Carrilet, assegurant que «Junts, ERC i Ara volen salvar la seva manca de credibilitat». Martín ha assegurat que «amaguen els seus interessos particulars de govern i partidistes dins d'un projecte que atén a les històriques reivindicacions del veïnat del barri del Carrilet».

L'alcaldable del PSC de Reus ha lamentat que «no s’hagi fet res durant 12 anys i ara s’esperi que una empresa que costarà un milió d'euros a la ciutadania els hi digui que han de fer. Una promesa a futur no pot salvar una gestió nefasta durant aquests 12 anys». En aquest sentit, Martín ha denunciat que «el govern municipal passarà un mandat més sense invertir ni un euro al barri del Carrilet».

En aquest sentit, ha afegit que «busquen el perdó del barri per la manca d’actuacions i és inadmissible que salvar la cara del govern municipal per una gestió nefasta ens costi un milió d'euros a la ciutadania». Així mateix ha dit que «ens trobem amb una proposta d’interessos polítics sense contemplar les demandes veïnals».

«El govern municipal segueix sense escoltar a la ciutadania»

Martín ha criticat que «els grups municipals del govern municipal ens volen fer creure que aquest projecte surt de la ciutadania, però lamentablement ens trobem en una situació completament contrària. El procés participatiu va ser un fiasco on la gent no podia participar lliurement i, tot així, la proposta del govern no recull les principals demandes veïnals».

El portaveu socialista ha explicat en la seva compareixença que hi va haver dues grans propostes per part de la ciutadania, la primera d’elles respecte a la implantació d’equipaments de salut al barri. «Lamentablement, el govern municipal segueix sense escoltar a la ciutadania i en el programa presentat no trobem cap proposta el respecte», ha reblat Martín.

Els socialistes denuncien una situació semblant en la segona gran proposta, que demanava un impuls al comerç del barri. «El programa contempla una superfície mínim de 600 m2 per a mercat i amb això no s’arriba a res. El govern ha de deixar de mentir a la ciutadania, que demana una àmplia oferta de comerç de proximitat i producte fresc».