Presenten la segona edició de la Bicicletada Popular Solidària a Reus

La recaptació anirà a benefici de la Fundació Noelia

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus, juntament amb la Fira Centre Comercial, que s'estrena com a patrocinadora, han presentat aquest dimecres 19 de setembre, la segona Bicicletada popular solidària.

Aquesta nova edició es farà el dia 14 d'octubre amb sortida i arribada a l'espai comercial situat a la plaça de la Universitat i l'avinguda de Sant Jordi; els beneficis de les inscripcions i recaptacions aniran destinats a la Fundació Noèlia, entitat que treballa per promoure la recerca i el coneixement entorn de la malaltia de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI.

Com inscriure's a la bicicletada solidària a Reus

Una vegada més, aquest esdeveniment s'ha concebut com un espai de relació, lúdic i festiu on compartir un matí esportiu i solidari apte per a totes les edats i famílies. El recorregut de la bicicletada serà urbà, de 5,5 quilòmetres, i anirà acompanyat també de diferents elements esportius, inflables i animació que complementaran una jornada solidària que s'allargarà durant tot el matí.

Les inscripcions es podran fer a partir del dia 1 d'octubre  a la pàgina web de la Fundació Noèlia i de La Fira, o al mateix centre comercial entre els dies 9 i 14 d'octubre.  Inscriure's requerirà l'aportació d'un donatiu de 5 euros, que aniran íntegrament destinats a la Fundació Noèlia.

En la primera edició hi van participar més de 800 persones

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha recordat que «la ciutadania de Reus és molt solidària i col·laborarà sumant-se a aquesta activitat que esperem que sigui multitudinària». De fet, des dels organitzadors es preveu que l'acte es vagi consolidant any rere any, i en aquesta segona edició ja s'espera una participació notablement superior a la de la primera edició, que ja va comptar amb més de 800 persones.

En aquest context de consolidació de l'acte, l'Ajuntament de Reus ha trobat en el patrocini de la Fira centre comercial i la de diferents marques comercials del mateix centre, una oportunitat de convertir una Bicicletada solidària, en una jornada molt més completa, atractiva i festiva que anirà més enllà de pedalar i prou.