Imatge de Pere Aragonès entrant a l'Ajuntament de Reus amb diversos manifestants al voltant

Aturem Hard Rock escridassa el president Pere Aragonès en la seva visita a Reus

Aquest projecte és un dels principals esculls de la negociació pels pressupostos entre el Govern i el PSC

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no ha tingut una visita fàcil aquest matí a Reus. Aragonès ha estat escridassat per un grup de manifestants que protestaven contra el projecte Hard Rock a Salou i Vila-seca a les portes de l'Ajuntament de la capital del Baix Camp. En aquest sentit, la protesta ha estat liderada per la plataforma 'Aturem Hard Rock', amb el suport d'altres entitats i partits polítics, com la CUP i els Comuns.

Cal recordar que el centre recreatiu i turístic de Vila Seca i Salou és un dels principals esculls de la negociació pels pressupostos entre el Govern i el PSC. Els socialistes volen que l'executiu català es comprometi explícitament a tirar endavant aquest projecte, així com l'ampliació de l'Aeroport del Prat i el Quart Cinturó.

A través de la xarxa social Twitter, la plataforma Aturem Hard Rock ha afirmat que «ja n'hi ha prou de polítics al servei de La Caixa i la patronal. No volem ludopatia, feines precàries i trinxar el territori! Per ells és un joc, però a nosaltres ens hi va la vida». En aquest sentit, han manifestat que «això només és el principi».