Un autocar de l'empresa Plana sobre la vorera de la plaça de les Oques de Reus, a punt d'encastar-se contra la paret de les Germanetes dels Pobres

Un conductor perd el control de l'autocar a la plaça de les Oques de Reus

L'accident no ha provocat ferits i el conductor ha donat negatiu a la prova d'alcoholèmia

Ensurt amb un autocar implicat aquesta tarda a la plaça de les Oques de Reus. Un conductor ha perdut el control del vehicle i ha acabat sobre la vorera, a punt d'encastar-se a la paret exterior de les Germanetes dels Pobres. Segons informen fonts municipals, l'accident no ha provocat ferits.

Als volts de tres quarts de quatre de la tarda d'aquest dilluns, 30 de maig, vianants i conductors que passaven per la zona han vist com un autocar sortia de la calçada. Es tracta d'un dels vehicles de l'empresa Plana que cobreix el recorregut exprés entre Reus i Salou. Per causes que es desconeixen, el conductor hauria perdut el control del vehicle mentre circulava per dins de la rotonda.

De resultes d'això, l'autobús ha acabat completament sobre la vorera del cantó de la plaça on hi ha l'església i residència de les Germanetes dels Pobres. La Guàrdia Urbana de Reus s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha practicat una prova d'alcoholèmia al conductor, que ha donat un resultat negatiu. Sí que hi ha hagut algun dany material, com una bústia de correus que l'autobús arrencat i arrossegat quan ha pujat a la vorera.

Tot i que a les fotografies no s'aprecia, la Guàrdia Urbana de Reus ha informat que també s'hauria malmès la tanca exterior del recinte religiós. A hores d'ara es desconeix el motiu pel qual el conductor ha perdut el control del vehicle. Tal com apunten alguns dels testimonis presencials, «podem estar de sort» que, en aquell moment no hi hagués ningú passant per aquell punt.

Just al costat hi ha la marquesina de la parada d'autobús, i a la paret de darrere, uns bancs que també són prou freqüentats per vianants. La zona ha quedat acordonada per la policia reusenca, ja que el vehicle no s'ha retirat immediatament. Es tracta d'un dels autocars que cobreix el servei exprés entre Reus i Salou, és a dir, sense parades o amb la mínima quantitat possible. De fet és una de les tres línies que no s'ha vist afectada pel trasllat a la nova zona del carrer del Doctor Ferran.