Imatge d'una bombeta encesa penjant del sostre

Reus a les fosques: una avaria deixa sense electricitat molts abonats

Segons fonts de l'empresa subministradora Endesa a TarragonaDigital, el problema és causat per una avaria en una línia de mitja tensió

Matí d'afectacions importants quant al subministrament elèctric a la ciutat de  Reus. Avui dimarts dia 13 de setembre, gran part de la ciutat s'ha quedat a les fosques a causa d'una avaria que està provocant talls intermitents en el corrent d'electricitat. Això ha provocat incidències  destacades en l'obertura dels comerços, la restauració i el desenvolupament de l'activitat empresarial.

Segons fonts de l'empresa subministradora Endesa a TarragonaDigital, el problema és causat per una avaria en una línia de mitja tensió. Es calcula que l'afectació arriba a uns 3.000 abonats, tant del centre de la ciutat com de diferents barris reusencs.

Actualment, s'està treballant tècnicament per tal de restablir el servei  però segons l'empresa «encara no hi ha una previsió de quan tornarà la normalitat en el subministrament elèctric».

A més, tot i que encara no es pot establir una relació clara amb els fets, aquesta incidència coincideix amb el fet que avui mateix hi havia programat un tall d'electricitat, durant tot el matí, a la zona del barri dels Poetes.

Episodi de males olors

Per altra banda, aquesta avaria coincideix amb un fort episodi de males olors de granja que, des de mig matí, afecta a tota la ciutat. Davant d'aquest fet, Protecció Civil ha explicat a TarragonaDigital que de moment es desconeix la procedència de les olors i que el 112 no ha rebut trucades relacionades amb aquest episodi.