Bolca un cotxe a la carretera T-315, a l'entrada de Reus

L'accident ha estat després de la rotonda d'entrada de la T-11 a l'avinguda Bellissens de Reus

Espectacular accident el que hi ha hagut aquest matí a Reus. Un vehicle s'ha sortit de la carretera T-315 i ha acabat bolcat al marge de la via sense afectar el trànsit. L'ocupant del turisme ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de la capital del Baix Camp, segons han informat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, però no han donat detalls de l'estat de la persona accidentada.

Bolca un cotxe a l'avinguda Bellissens de Reus

El servei d'emergències ha estat alertat aquest dilluns, 26 de novembre, quan passaven pocs minuts de les deu del matí, d'un accident amb un vehicle ha bolcat a la carretera T-315, concretament, en el punt quilomètric 3, el qual s'ha sortit de la via. En aquest sentit, l'incident ha estat  just després de la rotonda d'accés de la T-11 a l'avinguda Bellissens de Reus,  per accedir a la ciutat per la zona de la fira, la universitat o l'Hospital.

L'accident no ha causat afectacions al trànsit
L'accident no ha causat afectacions al trànsit | TarragonaDigital

De resultes de l'accident,  no hi ha hagut cap afectació a la circulació per aquesta via, ja que el vehicle bolcat ha quedat al marge de la carretera sense causar problemes al trànsit. Tanmateix, la persona que conduïa el vehicle, tot i no saber-se l'estat d'aquesta, ha estat traslladada fins a l'Hospital Sant Joan de Reus, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Tanmateix, segons han informat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà, han actuat dues dotacions en l'accident, a més d'una ambulància que ha donat serveis mèdics a l'accidentada.

Han traslladat la persona accidentada a l'Hospital Sant Joan de Reus
Han traslladat la persona accidentada a l'Hospital Sant Joan de Reus | TarragonaDigital