Ciutadans fent cua al mostrador del Gaudí Centre per aconseguir Bons Reus

Els Bons Reus Tardor s'exhaureixen en menys d'una setmana

S'han emès 80.000 bons en només 5 dies

La febre dels Bons Reus continua a la capital del Baix Camp. Aquesta mateixa setmana es van posar en circulació els Bons Reus Tardor, la sisena i última campanya de promoció del comerç local prevista per a aquest 2021. Aquesta última campanya de l'any dels Bons Reus ha estat engegada per l'Ajuntament de Reus a través de l'Agència Reus Promoció. Tot plegat, inclòs en el Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat.

En aquesta ocasió s'han posat en circulació 400.000 euros en bons, destinats tant a persones empadronades a Reus com a gent de fora de la ciutat. Al Gaudí Centre i la taquilla habilitada a la plaça del Prim per descarregar els Bons Reus s'hi han pogut veure cues durant tota la setmana. Tot i això, segons ha informat l'Ajuntament de Reus, la majoria de descàrregues dels bons s'han fet a través d'internet. 

D'aquesta manera, els 80.000 bons emesos s'han exhaurit en només 5 dies. Tot i això, encara se'n podran aconseguir. I és que, a partir del dia 2 de novembre, diàriament es posaran a disposició de la gent els bons que caduquin per no utilització. En aquest sentit, cal tenir en compte que, a partir del dia de descàrrega dels bons, les persones que les han adquirit tenen 15 dies per gastar-los, ja que si no ho fan, caduquen.

Per a les diferents campanyes de Bons Reus que s'han engegat en els darrers mesos, l'Ajuntament ha invertit un total d'1,2 milions d'euros. Sense tenir en compte la despesa d'aquesta última edició en curs, els Bons han generat 3.514.702 euros, havent multiplicat per 4,3 la inversió inicial del consistori, segons ha informat el mateix Ajuntament reusenc. 

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha manifestat que «ens sentim plenament satisfets per l'excel·lent acollida dels bons. Especialment, pels beneficis que generen als comerços, serveis i establiments de restauració de la ciutat».