La Residència Assistida ICASS de Reus, en una imatge d'arxiu

Brot de coronavirus a la Residència Assistida ICASS de Reus

Afecta, com a mínim, 17 usuaris i 14 treballadors | Segons Salut, no es tracta d'un brot greu

Nou brot de Covid-19 en una residència de gent gran de la ciutat de Reus. Segons avançava ‘Canal Reus TV’, el brot afecta un mínim de 17 usuaris i 14 professionals de la Residència Assistida ICASS, un centre públic que depèn de la Generalitat i situat a l’avinguda del Segle XX, a la capital del Baix Camp. El brot, ha confirmat Salut, no és greu, però els contagis s’han incrementat durant les últimes hores.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La Covid no descansa a Reus

En les últimes dades del Departament de Salut d'aquest dimarts, 26 de gener, la xifra total de casos de Covid-19 a Reus s'ha elevat fins als 8.159 contagis des de l'inici de la pandèmia el mes de març. També s'han reportat quatre noves defuncions, i ja se n'acumulen 180. Pel que fa als indicadors epidemiològics, el risc de rebrot baixa fins als 686 punts, mentre la velocitat de propagació del virus (Rt) també ho fa fins al 0,83. 

La pressió assistencial a l'hospital reusenc, segons Salut, és altra i hi hauria 70 pacients ingressats amb coronavirus. Pel que fa a la vacunació  a la ciutat, ja ho haurien fet 4.065 persones, mentre 128 d'elles també ho haurien fet per segon cop.