Imatge del centre Fieide, a Reus

Salut intervé la residència Fieide de Reus, amb 12 positius de Covid-19

Sagessa Assistència Sanitària i Social es fa càrrec del centre

La direcció general de l'Autonomia Personal i la Discapacitat va resoldre el passat 8 de gener la intervenció de la residència Fieide de Reus, que compta amb dotze positius i un contacte estret al centre. A més, cinc positius es troben a la residència Horts de Miró i hi ha nou professionals aïllats. Sagessa Assistènca Sanitària i Social va fer-se càrrec del centre el 8 de gener, segons informa el Departament de Salut. Per la seva banda, la regió sanitària Camp de Tarragona indica que Fieide «ha actuat correctament en la detecció i abordatge del brot».      

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Disset morts a la residència STS Salou

Salut va confirmar dilluns tres defuncions més pel brot de coronavirus a la residència i centre sociosanitari STS Salou, cosa que eleva a 17 la xifra total d'usuaris morts. Segons les últimes dades, publicades l'11 de gener, actualment hi ha 90 positius, 11 negatius que no han passat la malaltia i 14 persones derivades a hospitals o centres sociosanitaris.

A l'inici del brot, la residència salouenca tenia 134 residents, de manera que vuit de cada deu usuaris s'han contagiat de Covid-19, així com 40 treballadors