Berto Romero i Andreu Buenafuente en uan imatge promocional de 'Nadie sabe nada'

Andreu Buenafuente torna a la pantalla petita amb un conegut programa d'èxit seu

El programa radiofònic 'Nadie sabe nada' fa el salt a la pantalla petita amb HBO Max

La carrera televisiva d'Andreu Buenafuente continua endavant després del cop dur que va significar la fi del seu programa 'Late Motiv', a Movistar +. Una pàgina que s'ha passat de pressa després dels nous projectes en els quals s'ha embarcat el reusenc. 

I és que va passar poc temps de l'adeu del 'late night' que ja va sortir a la llum el nou projecte de Buenafuente. Aquest cop era a la televisió pública, TVE, i en català. Un programa de cinc episodis i que estaria dedicat a cinc grans humoristes del territori produït per El Terrat. Un projecte que encara no ha sortit a la llum.

Tot i això, els amants d'Andreu Buenafuente i del seu fidel escuder Berto Romero els podran veure aquest mes de juny. Els dos humoristes continuen de la mà amb el seu programa radiofònic 'Nadie sabe nada' i, amb aquest mateix format, fan el salt a les plataformes digitals.

'Nadie sabe nada'

HBO Max ha anunciat aquest divendres que adaptarà a la televisió el programa radiofònic 'Nadie sabe nada', que presenten Andreu Buenafuente i Berto Romero. Després de nou temporades en antena, aquest espai de la Cadena SER farà el salt a la pantalla petita el 18 de juny en format de show.

Amb tot, el podcast més escoltat a l'Estat el 2021 i el 2020 segons Spotify conservarà la seva periodicitat setmanal a la ràdio del grup PRISA.

Segons un comunicat d'El Terrat, «la improvisació, l'humor, les anècdotes, les seccions inversemblants, la interacció amb el públic i tot el seu univers i imaginari continuaran sent la part clau en aquesta nova etapa del programa». 'Nadie sabe nada' es podrà veure a HBO Max Espanya i HBO Max Llatinoamèrica.

Andreu Buenafuente ha detallat que en aquest nou format ell i Berto Romero fan de xefs i cuinen un plat que s'han inventat: «reducció de carrera de còmic» Segons Romero, serà com una «espècie de corral per dos còmics, una gàbia per divertir-se, un 'xiquiparc' per dos senyors grans».

Per la seva banda, el director de Producció Original d'HBO Espanya, Miguel Salvat, «l'adaptació de 'Nadie sabe nada' a la televisió suposa un pas lògic i sens dubte molt tonificant per la nostra marca».