Dona desapareguda a Reus

Busquen una dona d'avançada edat desapareguda a Reus

La senyora es diu Pepita i té 83 anys

Des d'aquest passat diumenge, 3 de març, s'ha començat la recerca d'una dona d'avançada edat, la qual s'ha perdut a Reus. En aquest sentit, familiars i amics han fet difusió de la seva imatge a través de les xarxes socials per començar a fer una recerca i trobar-la tan aviat com es pugui.

Desapareguda des de diumenge al matí

Després de deixar-la aquest passat dissabte, 2 de març, a casa seva,  la família no ha sabut res més de Josefa Matias, segons ha informat fonts familiars a TarragonaDigital. En aquest sentit, la Pepita, de 83 anys, estava a casa, però quan el diumenge al matí, la seva família la va anar a veure, ja no hi era. 

«Normalment va a missa els diumenges», explica la seva neboda, però no saben si va anar-hi. La desapareguda, que viu a la zona del Passeig Sunyer de Reus, a prop de l'estació de trens anava vestida amb una jaqueta fina de color negre amb caputxa, pantalons foscos i sabates fosques, també. A més, porta el cabell curt de color castany clar i ulleres. 

La família convoca una batuda per trobar la Pepita

La família i amics propers han compartit la imatge de la Pepita a les xarxes socials per ajudar a la recerca de la dona d'avançada edat  i, segons han explicat, també han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra.

Avui dilluns, 4 de març, els familiars han convocat una batuda, a les quatre de la tarda, davant de la comissaria dels Mossos a Reus. A través de les xarxes socials, la neboda de Pepita Matias ha fet una crida oberta a la ciutadania: «Companys, amics! Potser us necessitaré per fer una batuda per trobar la meva tieta, Pepi Matias. Us convoco a les 16.00 hores, a la comissaria dels Mossos. Roba i calçat esportiu i llanternes!».

Protecció Civil continuarà demà la recerca

Protecció Civil Reus també s'ha sumat avui a la recerca de la Pepita. Al vespre, el cos ha informat a través de les seves xarxes socials que la cerca continuarà demà dimarts, 5 de març.