Busquen una dona de 67 anys desapareguda a Reus

La dona ha sortit de casa aquest matí, però la família sap on està

Aquest dijous, 2 d'agost, una dona de 67 anys, veïna de Reus, ha desaparegut. La senyora, la qual respon al nom de Lourdes Prunera, ha sortit aquest matí de casa seva, però la seva família no sap on està i ha presentat una denúncia per localitzar-la i no tindria cap problema de salut. Perquè la gent estigui pendent per trobar a la dona, s'ha fet difusió d'una fotografia de la desapareguda, a més de diversos telèfons de contacte per informar, en cas que algú la vegi.

Busquen la dona de 67 anys desapareguda a Reus

La Lourdes Prunera, de 67 anys, la qual viu amb una de les seves filles, ha sortit de casa aquest matí i no la seva família no sap on està.  Una de les filles viu amb la seva mare i, davant l'absència de la dona, s'han preocupat i  han trucat al telèfon d'emergències per presentar una denúncia de desaparició a la Guàrdia Urbana de Reus i als Mossos d'Esquadra, per poder mobilitzar-se per trobar la dona.

A més,  també han fet saber que l'estat de la seva mare és bo, tant l'estat físic com de salut, ja que no té cap problema. D'altra banda, la família no sap com anava vestida quan ha sortit de l'habitatge i les seves filles es pensen que anava amb una camisa de color negre i uns pantalons de color beix, ja que ha estat la indumentària que no han trobat entre la seva roba.

En aquest sentit, la família ha fet difusió d'una fotografia de la dona, la qual surt amb ulleres i el cabell curt. Tanmateix, han posat uns telèfons de contacte, per si algú la veu i han afegit el següent missatge. «Dona desapareguda: La meva mare ha desaparegut aquest matí a Reus, necessitem la vostra ajuda, compartiu i si algú la veu que es posi en contacte amb algun d'aquests números». 

Aquesta és la imatge de Lourdes Prunera, la desapareguda a Reus
Aquesta és la imatge de Lourdes Prunera, la desapareguda a Reus | Cedida