Imatge de dos agents alimenten amb llet el cadell acabat de néixer abandonat en un contenidor a Reus

Troben un cadell acabat de néixer abandonat dins d'un contenidor de vidre a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha alimentat i cuidat el gosset, molt dèbil, tota la nit

«Hi ha gent que no té cor». Així ha sentenciat la mateixa Guàrdia Urbana de Reus els fets que han succeït aquesta passada nit a la capital del Baix Camp, quan algú ha abandonat un cadell de gos acabat de néixer dins d'un contenidor. 

Un veí de la zona ha donat l'avís a la Guàrdia Urbana de Reus després d'adonar-se que algú havia llençat un cadell de gos acabat de néixer dins d'un contenidor de vidre. Una patrulla de la policia reusenca s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha pogut rescatar l'animal, que tenia molt poques hores de vida i estava molt dèbil

Els agents s'han endut el cadellet a la comissaria, on l'han estat cuidant tota la nit, donant-li llet amb una xeringa i procurant vetllar per la vida del petitó. A primera hora del matí, ja s'ha pogut portar a la protectora d'animals, que se'n farà càrrec fins que algú vulgui adoptar el gosset.

La Guàrdia Urbana de Reus ha decidit compartir l'experiència a través de les seves xarxes socials, per conscienciar la ciutadania sobre els abandonaments d'animals, i més quan acaben de néixer. «Hi ha gent que no té cor, i hi ha serveis que ens entendreixen», ha explicat la policia de Reus, adjuntant diverses imatges del petit animal, arraulit entre les mans dels agents, mentre aquests l'alimenten amb llet.