Dos nois i una noia degusten una de les tapes de la Ganxet Pintxo 2021

La Cambra de Reus fa balanç de la Ganxet Pintxo: «S'han superat totes les expectatives»

Jordi Just, president de la Cambra, ha destacat que la ruta de tapes ha demostrat ser, una vegada més, «un element dinamitzador de l’activitat econòmica»

Punt final a la primera Ganxet Pintxo després de gairebé dos anys d'ajornaments a causa de la pandèmia. En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Reus ha explicat que s'han superat amb escreix totes les expectatives, amb uns índexs de participació molt alts, per sobre de les previsions inicials.

L'ens cameral, organitzador de la iniciativa, ha destacat l'afluència registrada durant els dos caps de setmana a la trentena d'establiments de la capital del Baix Camp que han participat en la ruta de tapes.

«La Ganxet Pintxo s'ha convertit en el millor revitalitzador possible del sector de la restauració»

El president de la Cambra de Comerç, Jordi Just, ha destacat la capacitat que «una vegada més ha demostrat la ruta a l’hora de convertir-se en element dinamitzador de l’activitat econòmica». En aquest sentit, Just ha afegit que «si buscàvem recuperar l’embranzida en un moment complex, atenent les circumstàncies que han envoltat al sector de la restauració durant els darrers mesos, la Ganxet Pinto s’ha convertit en el millor revitalitzador possible».

Per la seva banda, Jaume Batista, coordinador tècnic de la ruta de tapes de Reus, ha felicitat els restauradors participants en la divuitena edició de la Ganxet Pintxo, que han fet «una fantàstica feina i han redoblat esforços per atendre a una clientela que, en gran nombre, ha volgut gaudir de la ruta i dels seus atractius gastronòmics».

Batista ha remarcat que l'alta participació i seguiment demostra que «deu anys després de la primera edició, la ruta manté inalterable la condició de fet social extraordinari capaç, per ell mateix, de generar una dinàmica de mobilització ciutadana a l’abast de pocs operatius d’aquestes característiques». 

Comença el recompte de les votacions dels clients per decidir els guanyadors

Aquest dilluns, l'organització de la Ganxet Pintxo, iniciativa de la Cambra de Comerç, que compta amb el patrocini d'Estrella Damm i el suport de l'Ajuntament de Reus, ha iniciat el recompte de les votacions emeses pels clients que han degustat les tapes durant els deu dies de la ruta gastronòmica de la capital del Baix Camp.

Així mateix, la Cambra de Comerç ha destacat l'èxit que ha tingut el cartell de la divuitena edició de la Ganxet Pintxo, que ha tingut com a protagonista el cantant Ariel Santamaría. En aquest sentit, davant l'alta demanda s'ha creat una edició especial en format A3 que es pot recollir a les oficines de l'ens cameral,