Imatge d'un grup de persones caminant per un camí del terme municipal de Reus

La caminada contra l'Alzheimer d'enguany homenatjarà Rosa María Vivar

Es farà aquest diumenge, 19 de setembre

La Caminada Popular per l'Alzheimer-Fundació Rosa María Vivar servirà d'homenatge a la fundadora de la fundació que ha traspassat aquest dilluns. L'organitzen la regidoria d'Esports de Reus, Reus Esport i Lleure i Tretzesports i tindrà lloc aquest diumenge, 19 de setembre. La sortida serà a dos quarts de deu del matí des de les instal·lacions del Centre Terapèutic per a l'Alzheimer.

Des de l'avinguda d'Antoni Planàs i Marca es recorrerà el camí dels Morts i la urbanització Aigüesverds. S'han previst dos recorreguts diferents, un de llarg i un de curt. El primer serà d'11,8 quilòmetres, mentre que el segon serà de 4,4 quilòmetres.

Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan disponibles a través del web de Reus Esport. Després de l'aturada per la pandèmia, aquesta caminada permet tornar al format presencial. Des de la Fundació Rosa María Vivar, la presidenta Margarita Oliva agraeix aquesta iniciativa.

Consideren que és una oportunitat per «visibilitzar el Centre Terapèutic a un públic tan ampli de la ciutat i del seu entorn». El centre proveeix tractament especialitzat per a persones que pateixen alzheimer. L'equipament es va posar en marxa a finals del 2019.