Imatge d'arxiu d'una caminada popular a Reus

Caminada popular en benefici del Taller Baix Camp: aquest diumenge, a Reus

La inscripció a l'esdeveniment, que ja està oberta, és gratuïta

Aquest diumenge 13 de novembre se celebra una nova edició de la caminada popular en benefici del Taller Baix Camp, una activitat que forma part del cicle de caminades populars que organitza la Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb el suport de l'empresa Tretzesports. Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes a través de l’enllaç que trobareu al web www.reusesport.cat.

La sortida serà a les 9.30 hores, des de la Llar residència Masia Roig, al carrer Capçanes de Reus. La caminada tindrà dos recorreguts: un de llarg d’11,5 quilòmetres i un curt de 4,5 quilòmetres. El recorregut anirà fins al Parc de les Famílies, en direcció a Riudoms pel camí de Castellvell, fins a la riera de Maspujols i tornarà un altre cop pel camí dels Molins nous.

Activitats en acabar la caminada

Com cada any s’organitzen activitats en acabar la caminada, i enguany es podrà gaudir de l’actuació del cantant i compositor reusenc Joan Masdéu, que oferirà un repàs dels seus temes més coneguts. També hi haurà servei de foodtruck i la parada amb les espelmes i sabons artesanals que s’elaboren al centre ocupacional de l’entitat.

A més, enguany es podrà adquirir el Vi Solidari del Taller Baix Camp, l’Ètim Syrah de la Cooperativa Falset Marçà, que s’ha presentat recentment. Aquest vi és el fruit de la col·laboració entre les dues entitats i va més enllà del vi, ja que en el procés d’elaboració del mateix hi participen persones amb discapacitat treballadores del Taller Baix Camp.

Aquests segueixen mantenint productives vinyes de socis de la cooperativa que no tenien continuïtat generacional i que s’haurien perdut, mantenint així la producció de raïm que entra al celler per fer vins de la DO Montsant.