Imatge de la primera projecció de l'Il·luminem la festa major de Sant Pere de Reus

El campanar de Reus s'il·lumina per donar la benvinguda a Sant Pere

Es repetirà cada nit fins al dilluns vinent, dia de Sant Pere

Reus viu enguany una Festa Major de Sant Pere ben diferent, marcada per l'excepcionalitat donada per la pandèmia provocada per la Covid-19. Aquest any no hi ha Tronada que doni el tret de sortida a la festa major després del pregó, i els actes que no s'han hagut de cancel·lar, es fan de manera reduïda.

Ara bé, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Reus va estrenar, la nit d'aquest dimarts 23 de juny, una de les novetats d'enguany: l''Il·luminem la Festa Major. Es tracta d'un espectacle de llum i música projectat al campanar de la Prioral de Sant Pere

A dos quarts d'onze de la nit, el campanar es va il·luminar de colors, que anaven canviant acompanyats de la música dels diversos elements i balls del seguici festiu, per tal que totes les reusenques i reusencs poguessin gaudir de la festa major, però des dels balcons i les finestres de casa seva. Quan va acabar la projecció, els Ganxets, grallers del Baix Camp, van oferir un concert de gralles des del capdamunt del campanar.

Aquest espectacle de llum i color es repetirà cada dia a les 22.30 hores fins dilluns vinent, 29 de juny, últim dia de la Festa Major de Sant Pere.