La campanya 'A Reus x2' premiarà els compradors doblant els diners gastats a les botigues

La campanya comercial sortejarà diversos premis en vals de compra als establiments a través dels REUROS que multiplicaran per 2 el que s'hagi gastat el client

Els reusencs i reusenques podrien gastar menys aquestes festes de Nadal amb la campanya comercial de  «A Reus x2, guanya el doble del que compris».  Mitjançant un concurs comercial on els protagonistes seran els «reuros», els compradors podran optar a vals de compra de fins a 1.200 euros del 23 de novembre al 4 de gener.  El nom dels guanyadors es donaran a conèixer amb un programa en directe a Canal Reus els dies 21 i 28 de desembre i el 4 de gener.

 

Una campanya comercial que premiarà els consumidors

Aquesta campanya ha estat impulsada per El Tomb de Reus, juntament amb la Unió de Botiguers de Reus i el Passeig Comercial El Pallol. Des d'aquestes entitats es vol «premiar el consum nadalenc»,  manifestava la presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molner a la presentació de la campanya que s'ha dut a terme avui, 26 de novembre. Enguany han volgut fer una aposta «agressiva, original i innovadora», explicava Gemma Molner.

Com participar al concurs 'A Reus x2'?

Aquella persona que compri, mengi o simplement gasti en els gairebé 300 establiments de Reus participants en la campanya, tindrà l'oportunitat de  participar en el sorteig i guanyar el doble equivalent al que ha comprat. Per cada 20 euros de compra els establiments entregaran una butlleta de 20 «REUROS». Aquests REUROS s'han d'acumular per participar als sortejos, i quan el client tingui un mínim de 10, 20 o 30 butlletes de 20 REUROS podrà participar al sorteig anant a bescanviar les butlletes al Gaudí Centre, on omplirà una targeta amb les dades personals i la dispositarà en una urna.

Si participeu al sorteig amb 10 butlletes de 20 REUROS (200 euros), en podreu guanyar 400; si participeu amb 20 butlletes (400 euros), el premi serà de 800 euros; i si ho feu amb 30 butlletes (600 euros), podreu guanyar fins a 1.200 euros!

Posteriorment, aquests vals es podran canviar en participacions per 400 euros en vals de compra amb 10 butlletes, 800 euros en vals amb 20 butlletes i fins a 1.200 euros en vals de compra amb 30 butlletes. L’obtenció de les butlletes s’ha de poder justificar mitjançant el tiquet de compra o la factura. 

Imatge d'arxiu de botigues de Reus.
Imatge d'arxiu de botigues de Reus. | Laia Solanellas

 

Què es pot guanyar?

Per tant, amb l'acumulació dels «reuros» es podrà participar a 9 premis;  tres premis de 400 euros en vals de compra, tres en 800 euros de vals de compra i tres premis de 1.200 euros. Els guanyadors dels sorteigs es donaran a conèixer els divendres dies 21 i 28 de desembre i el divendres 4 de gener. Els premis es donaran en vals de 10 € a gastar a tots els establiments participants a partir del 7 de gener i fins al 31 de març de l'any 2019.

La retransmissió del sorteig es durà a terme en directe a les 20.30 hores, mitjançant la televisió local i on personalitats destacables seran els encarregats de ser «la mà innocent» que descobrirà el guanyador. Es trucaran als guanyadors en directe per donar-los la notícia.

El número de vals total es limitat a 420.000 unitats.
El nombre de vals total és limitat a 420.000 unitats | Laia Solanellas

 

En aquest joc no hi ha límit de participació,  és a dir, totes aquelles persones que hagin comprat als diversos establiments, podran participar tantes vegades com vulguin. A més, cada botiga que hi participi estarà senyalitzada amb un cartell d'identificació i disposaran de fulletons informatius. Tota la informació de la campanya «A Reus x2», es pot trobar a www.eltombdereus.com