Imatge de la manifestació a la plaça Mercadal de Reus contra la invasió russa d'Ucraïna

Campanya de l'Ajuntament de Reus per enviar productes de primera necessitat a Ucraïna

En aquest sentit, el consistori reusenc ha fet una crida als ciutadans perquè facin donacions econòmiques per ajudar els afectats pel conflicte bèl·lic

L'Ajuntament de Reus enviarà aliments, medicaments i articles de primera necessitat a Ucraïna per tal de pal·liar els efectes que està provocant l'atac de l'exèrcit rus al país. El consistori reusenc, com a membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, participa en la campanya d'emergència impulsada per aquest organisme per tal donar suport a la població ucraïnesa.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Reus ha fet una crida als ciutadans perquè hi facin donacions econòmiques. Amb aquestes aportacions es donarà cobertura a les persones afectades pel conflicte bèl·lic i que estan acollides en països com Polònia, Hongria, Romania, Moldàvia i Eslovàquia.

En paral·lel, el consistori ha habilitat una línia telefònica (977 010 229) i un correu electrònic (solidaritat.cooperacio@reus.cat) per atendre les peticions d'informació pel que fa als oferiments d'ajuda a la població afectada pel conflicte.

Fer servir els canals oficials

L'Ajuntament de Reus ha recordat a la ciutadania que per tal que l'ajuda sigui més eficient, aquesta s'ha de canalitzar a través dels canals oficials. En aquest sentit, ha recordat que les dues vies per col·laborar econòmicament són: BBVA (codi IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531) i CaixaBank (codi IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627).

En aquest sentit, el consistori reusenc ha informat que les persones interessades han d’emplenar el document de compromís ciutadà que es pot trobar al següent enllaç.