Imatge promocional de la Tómbola d'El Tomb.

La tómbola més solidària i amb premi assegurat amb la campanya de El Tomb de Reus

Es repartiran als establiments associats del centre de la ciutat un total de 17.457 butlletes i la recaptació anirà destinada a quatre entitats

Nadal desperta el costat més solidari de tots nosaltres. Amb aquesta intenció l'associació comercial El Tomb de Reus ha engegat la campanya La Tómbola d'El Tomb, una iniciativa solidària en què tant entitats com participants se'n beneficiaran. Sens dubte una proposta atractiva i que val la pena aprofitar.

Però, en què consisteix la Tómbola d'El Tomb? Es tracta d'una campanya en què es repartirà als comerços associats a El Tomb de Reus i al Gaudí Centre un total de 17.457 butlletes. Aquestes butlletes representen un valor de 8.729,50 euros. 

La intenció de la campanya comercial és poder vendre totes aquestes butlletes per poder repartir aquests més de 8.700 euros a quatre entitats: Reus Refugi, l'Associació Dr. Tosquelles, la Fundació Frederic Bara i la campanya 'Cap nen sense joguina'.

Participar en aquesta iniciativa solidària és molt senzill. Només cal anar a qualsevol dels comerços que estan adherits a El Tomb de Reus i comprar una d'aquestes butlletes. La participació té un cost de 0,50 cèntims i des de El Tomb de Reus proposen regalar-les, comprar-les, posar-les al lot de Nadal o a l'amic invisible.

Butlletes de la Tómbola d'El Tomb.
Les butlletes es podran comprar als establiments adherits a El Tomb de Reus i al Gaudí Centre. | Cedida

Totes les butlletes tenen premi

Per si amb el vessant solidari no teniu encara prou al·licient per adquirir una de les butlletes de la Tómbola d'El Tomb, heu de saber que a més a més tenen premi assegurat. D'entre aquests premis hi ha més de 3.400 regals d'euros tipus Bons Reus, més de 3.400 premis en descomptes o més de 9.800 regals al comprar o consumir.

Per posar exemples, hi ha més de 1.400 regals directes en vals de compra (2 premis de 1.200 euros, de 600 euros i de 200 euros), dos canvis d'imatge ofertats per tres establiments diferents, lots de llibres, tractaments i un llarg etcètera.

Des de El Tomb de Reus esperen que aquesta sigui «una campanya de proximitat amb la ciutadania i puguem donar un impuls econòmic per a aquestes dates tan actives pels comerços d'El Tomb de Reus».

A la presentació de la campanya hi van prendre part la regidora de Reus Promoció, Montserrat Caelles, així com el president d'El Tomb de Reus, Jacint Pallejà, el qual va afegir que aquest Nadal torna a ser «especial» i espera que la campanya pugui donar un impuls tant a comerços com a les entitats, les quals necessiten més que mai el suport de la ciutadania.

Podeu consultar el llistat dels establiments adherits a El Tomb de Reus en aquest enllaç.