Imatge d'arxiu de la terrassa d'un bar de reus

Reus inicia dues campanyes per donar suport al sector de la restauració i als centres d'estètica

El consistori vol donar visibilitat i reconèixer l'esforç de dos dels sectors més afectats per la pandèmia del coronavirus

L'Ajuntament de Reus vol donar suport a la  restauració  i l'hostaleria. A causa de les mesures implementades per la Generalitat, decretant el  tancament de tots els bars i restaurants i centres d'estètica del país, Reus ha mantingut dues reunions amb representants del sector per donar suport i emprendre accions.

D'aquesta manera, l'Agència 'Reus Promoció' inicia  dues campanyes de comunicació i sensibilització, dirigides als ciutadans reusencs, per visibilitzar i recolzar el sector de la restauració i l'estètica, en dos dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus.

Cuinem per tu

La primera campanya, 'Cuinem per tu', que anirà dirigida al sector de la restauració i l'hostaleria de la ciutat, mostra l'esforç dels establiments que, malgrat la pandèmia i el tancament, es preparen per quan puguin tornar a apujar la persiana.

Tenint en compte també que un gran nombre d'establiments de Reus estan realitzant serveis de menjar a domicili, la campanya pretén fer difusió d'aquesta iniciativa i recolzar als bars i restaurants que, mitjançant aquest servei, poden seguir oferint les seves propostes gastronòmiques.

Tots els restaurants i bars  que ofereixen aquest servei es poden consultar a la pàgina web de l'Agència Reus Promoció, a través d'un  llistat  que s'anirà actualitzant amb els  establiments que vulguin incorporar-se, simplement comunicant-ho a Reus Promoció.

Finalment, els restaurants que ho desitgin encara es poden adherir a la campanya dels Bons Reus donant-se d'alta a la pàgina web. Durant el període de restriccions els bons es poden utilitzar en els establiments que ofereixen menjar per emportar-se, i contribueixen a donar difusió als participants.

Regala’t experiències de benestar

La segona campanya anirà dedicada als centres d'estètica i sota el nom 'Regala’t experiències de benestar' vol donar visibilitat a un sector que a hores d'ara es troba totalment paralitzat.

En la mateixa línia que la campanya sobre la restauració, a la pàgina web de Reus Promoció es podrà trobar un llistat de botigues i establiments que venen productes específics relacionats amb els seus serveis. El llistat també es podrà anar modificant amb els comerços que vulguin promocionar els seus serveis i productes.

La campanya 'Regala’t experiències de benestar' vol promocionar la contractació de serveis i la venda de productes, que es podran contractar anticipadament a través de les pàgines webs dels respectius establiments. Aquesta campanya es difondrà també a les xarxes socials de Reus Promoció i a diferents mitjans digitals locals.