Canal Reus TV fa 20 anys estrenant instal·lacions

Han deixat les instal·lacions de Redessa 1 per ubicar-se al Tecnoparc

Canal Reus TV celebra, enguany, vint anys d'història i ho aprofita i ho celebra traslladant les seves instal·lacions tal com vam explicar a TarragonaDigital. Sense sortir de Reus, del complex Redessa 1, al camí de Valls, passen al Tecnoparc, a l'edifici que porta el mateix nom que el polígon i que també acull firaReus.  Aquest divendres al vespre se n'ha fet la inauguració oficial i s'han ensenyat al públic  els nous estudis. Tot plegat, segons la televisió privada de Reus, per tal de mantenir el porojecte comunicatiu actual en unes condicions millors i més adequades a les necessitats actuals d'aquest projecte empresarial.

Un dels nous platós de Canal Reus TV
Un dels nous platós de Canal Reus TV | Jordi Olària

 

Amb la presència de representants tant de l'Ajuntament de Reus com del Consell Comarcal del Baix Camp i de la Diputació de Tarragona, l'esdeveniment d'aquest divendres ha servit, també, perquè les institucions es comprometessin a seguir donant suport al projecte televisiu. S'ha tingut un especial record pels polítics que van permetre i empènyer, ara fa dues dècades, perquè el naixement de la televisió fos possible. S'ha fet servir, de fet, per posar de manifest la capacitat de pactar des de diferents colors polítics quan ha calgut en qüestions que s'han considerat de ciutat.

La nova redacció de Canal Reus TV
La nova redacció de Canal Reus TV | Jordi Olària

 

Creix Canal Reus i creix el Tecnoparc

Amb el trasllat de Canal Reus TV, el Tecnoparc segueix incementant la seva ocupació. Tal com vam explicar fa tot just uns dies, Redessa preveu tenir plena ocupació a meitats de 2019 a tots tres complexos actuals. De fet, el govern de la ciutat està estudiant la manera com poder seguir oferint espais a les empreses que s'interessin per instal·lar-se a Reus. Una de les possibilitats seria construir un nou edifici al polígon Tecnoparc, tot i que les condicions financeres del projecte podrien acabar-lo derivant cap a la cessió d'un solar municipal perquè sigui una empresa privada qui instal·li un nou viver d'empreses.