Presentació II Canicròs de Reus

El Canicròs de Reus enceta la 2a edició amb la novetat d'un nou circuit infantil

Els beneficis obtinguts aniran destinats a la Fundació d'Animals de Companyia del Camp de Tarragona

L'Ajuntament de Reus, juntament amb l'associació Reus Esport i Lleure han organitzat la II edició del Canicròs de Reus, que tindrà lloc el pròxim diumenge 21 de novembre.

Aquest any, com a novetat, els més joves podran participar gràcies a un petit circuit infantil d'entre 300 i 1000 metres on els nens i nenes menors de 15 anys acompanyats d'un adult, podran gaudir d'aquest esport de forma no competitiva.

Prova puntuable i per una bona causa

A banda del nou circuit d'enguany per als nens i nenes, la Canicròs de Reus ve més forta que mai. És per això que han decidit que la prova destinada per als adults sigui una prova puntuable dins del Circuit Català Popular de Canicròs 2021.

Cal afegir que els beneficis d'aquest any es destinaran a la Fundació d'Animals de Companyia del Camp de Tarragona.

Més activitats

A més dels circuits, l'organització ha preparat una passejada popular i solidària de 5 km, que va dirigida tant a les persones que vulguin fer el recorregut amb les seves mascotes, com a aquells ciutadans que estiguin disposats a passejar algun dels gossos de la protectora que estigui en adopció. Inclús es pot realitzar el passeig de forma individual, acompanyant i donant suport a aquest acte solidari.

Aquest any les propostes recorren els termes de Reus i Almoster, a la zona de la Urbanització Sant Joan. Des de la regidoria de Medi Ambient, s'ha dut a terme l'arranjament dels circuits i la instal·lació de brossa selectiva al llarg del recorregut.

En cas de no poder assistir a l'acte, els reusencs es podran implicar igualment mitjançant la seva aportació solidària a la web del Canicròs, amb la possibilitat de realitzar un donatiu a l'urna dipositada al lloc de l'esdeveniment.

Una fundació destinada als animals

Amb més de 10 anys dedicats a la cura i la protecció dels animals de companyia, més de 5000 animals rescatats per abandonament, pèrdua o maltractament i una mitjana anual de 400 adopcions gestionades, la Fundació d'Animals de Companyia del Camp de Tarragona pretén millorar la qualitat de vida dels animals residents.

Per fer la inscripció pel Canicròs de Reus, cal fer clic en aquest enllaç.