Imatge d'arxiu d'un autobús de Reus Transport

Reus Transport aplica canvis en tres línies d'autobús urbà de la ciutat

Es faran a partir del 28 de juny | Les línies afectades són la L50, L30 i L31

Tres línies de la xarxa municipal de bus urbà a Reus patiran canvis a partir del dilluns 28 de juny. Reus Transpot ha modificat horaris i recorreguts que afecten les línies 30, 31 i 50. 

La regidora d'Urbanisme i consellera delegada de Reus Transport, Marina Berasategui ha explicat aquests canvis. «Arran de la petició dels veïns de Sol i Vista per accedir directament al CAP amb transport públic, vam estudiar la viabilitat del canvi i ara és possible fer-ho. I amb l'inici de l'estiu, també guanyem freqüència de pas a la L50. Petits canvis que ens ajuden a millorar el servei de transport urbà dia a dia i a atendre les demandes de la ciutadania», afirma la regidora. 

Una de les afectades és la Línia 50 que connecta el centre amb l'àrea del Tecnoparc i l'Aeroport de Reus. Aquesta hi haurà millores en la freqüència de pas amb un trajecte de només una hora. D'aquesta manera el servei esdevé més regular i es guanya una expedició al dia. No es modifica cap parada ni el recorregut de la línia.

Les altres dues que tenen canvis són les línies 30  i 31. En aquestes es modifica el recorregut perquè l'autobús pari al CAP de Sant Pere. Quan el bus surti d'Oques no continuarà pel camí de l'Aleixar com feia ara, sinó que ho farà pel passeig Sunyer, el camí de Riudoms i cap a l'avinguda de Països Catalans. 

Aquest canvi preveu dues noves parades al CAP de Sant Pere i a Països Catalans. Els usuaris del bus des de Pelai o Sol i Vista, amb aquests canvis, podran anar directes al centre sanitari.

A partir del 30 de juny, també es modifica la informació  de Reus Transport als monòlits instal·lats a les parades. Aquesta serà més accessible per als usuaris que la utilitzen.

A més, estarà endreçada a partir de tres preguntes: on soc?  Amb un plànol geolocalitzat i la ubicació de la parada; on vaig? Amb els esquemes de cada línia i la ubicació de la parada al plànol general de la xarxa de transport municipal; i quan? Amb els horaris de pas de cada línia que passa per la parada en qüestió.