Imatge d'arxiu del Teatre Fortuny de Reus

El Teatre Fortuny fa canvis en la programació a causa del confinament comarcal

Els espectacles que han patit modificacions son 'Extiendo mi mano' de Cantajuego i 'Monroe-Lamarr'

El Teatre Fortuny de Reus s'ha vist obligat a canviar la programació a causa del confinament comarcal. En aquest sentit, el Consorci ha decidit ajornar l'espectacle 'Extiendo mi mano' de la companyia Cantajuego, previst per al dia 17 d'abril. 

El teatre ha detectat que s'havien comprat moltes entrades des de fora la comarca del Baix Camp i, ateses les restriccions sanitàries decretades pel Govern les quals impliquen un confinament comarcal, s'ha decidit reprogramar l'espectacle per al dia 7 de maig de l'any vinent, el 2022, i se'n faran dues funcions, a les 16.30 hores i a les 19.00 hores. Les localitats adquirides serviran per a la nova data, tot i que si alguna de les persones no pot assistir a la nova representació, pot demanar la devolució dels diners. 

El muntatge de Cantajuego  està basat en la solidaritat, l'amistat, el treball en equip i l'empatia i està pensat per a un públic infantil, estaran com sempre acompanyats pels seus fidels amics Coco, Pepe i Buby i faran les delícies de petits i grans amb un espectacle ple de música i energia.

D'altra banda, també s'ha modificat l'horari de l'espectacle 'Monroe-Lamarr'. En aquest cas, l'obra dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Elisabet Casanovas, Laura Conejero, Eloi Sànchez i David Vert, ha avançat mitja hora l'inici i començarà a les 20.00 hores per facilitar el retorn dels espectadors a les seves llars en l'horari adequat al confinament nocturn. 'Monroe-Lamarr' va rebre el Premi Frederic Roda de Teatre 2018 de la Diputació de Barcelona.