La llibreria Galatea de Reus inicia el cicle de contacontes infantils

La companyia Vivim del Cuentu 'desexplicarà' un conte clàssic amb humor | Marta Royo Espinet presentarà el llibre 'Aroma de Marca'

De la mà de la companyia infantil Vivim del Cuentu, la llibreria La Galatea de Reus inicia el seu cicle de contacontes infantils el pròxim dissabte 19 de gener. En aquesta ocasió és el torn del conte 'L'Aneguet Presumit', que serà 'desexplicat' a les 12 hores a la llibreria. D'altra banda,  l'autora del llibre 'Aroma de Marca' presentarà l'obra a la llibreria La Galatea aquest dijous 17 de gener, a les 19.30 hores del vespre.

Contacontes infantil a La Galatea

La companyia Vivim del Cuentu són un grup de contacontes que expliquem contes a tort i a dret per a infants. Format per vuit integrants, es dediquen a explicar contes d'una manera divertida, i amena, a més no només se centren en un públic infantil sinó que n'expliquen també per adults. Tenen l'objectiu de passar una bona experiència als més petits de la mà dels contes, a més afegeixen als seus espectacles música i fins i tot diversos tallers  de treballs manuals.

Un conte infantil 'desexplicat' amb humor

En aquesta ocasió passaran per Reus a 'desexplicar' el conte 'L'Aneguet Presumit' a les dotze del migdia, del dissabte 19 de gener, a la Llibreria La Galatea. La companyia capgirarà el conte clàssic de l'aneguet  en una sessió de 45 minuts aproximadament, amb humor i sorpreses constants. La llibreria reusenca vol apropar-se al públic infantil, organitzant experiències com els contacontes.

Imatge de Galatea Llibres
La Galatea inicia el cicle de presentacions de llibres | Josep Martí

 

Presentació del llibre 'Aroma de marca'

L'escriptora Marta Royo Espinet, realitzarà la presentació del seu últim llibre a la Galatea Reus.  'Aroma de marca. Les claus per crear una bona marca a través de casos pràctics'  és la darrera obra de l'escriptora que es presentarà el dijous 17 de gener a les 19.30 hores del vespre. A la presentació anirà acompanyada de periodista Dani Revenga i l'advocat, Ferran Pellisé.

15 històries per emprenedors

'Aroma de marca' és un recull de 15 històries amb les claus per crear una marca. Aquestes històries estan plenes d'exemples reals que formen una guia per ajudar a crear una pròpia marca. Un llibre dedicat als emprenedors que volen crear els seus projectes i necessiten un cop d'empenta per fer el tracte de creació més fàcil. Marta Royo Espinet és una publicista que ha passat per diverses grans empreses de comunicació.