Imatge d'un dels vehicles que participa en el Rally Costa Daurada Legend Reus

Tret de sortida al Rally Costa Daurada Legend Reus

La plaça de la Llibertat acull el podi de sortida a partir de les cinc de la tarda, mentre que el reagrupament i el parc tanca s'ubica al polígon Tecnoparc

Aquest divendres, a partir de les 17 hores des de la plaça de la Llibertat, arrenca la setena edició del Rally Costa Daurada Legend Reus, la cita amb el món de la competició de vehicles històrics. En la primera de les dues jornades de cursa els prop de 90 equips participants realitzaran un total de sis especials, amb 250 quilòmetres acumulats i poc més de 70 quilòmetres cronometrats.

Des del podi de sortida de la plaça de la Llibertat, els participants es dirigiran al parc d'assistència del Tecnoparc, al costat de Fira de Reus, per tal d'iniciar l'enllaç fins al coll de la Teixeta, on comença el tram de Riudecanyes. Un cop completat el primer pas pels tres trams, els vehicles tornaran al Tecnoparc on, a partir de les 20.18 hores, hi haurà un reagrupament previ a l'inici de la segona volta per les tres especials.

A partir de la mitjanit es retornarà al mateix parc d'assistència i, posteriorment, a partir de les 00.31 hores, al parc tancat de la plaça de la Llibertat.

La jornada de dissabte

De cara a la jornada de dissabte, la sortida des de la plaça de la Llibertat es farà a partir de dos quarts de deu del matí, per tal d'encarar tres trams més (La Teixeta, El Molar-La Figuera i Falset), abans de retornar a Reus per un reagrupament de vint minuts a partir de les 13.32 hores. Després de passar pel parc d'assistència del Tecnoparc, el ral·li encararà les últimes tres especials de la cursa a partir de les 14.52 hores, des de Fira de Reus.

L'arribada dels equips al podi final de Reus està prevista a partir de les 18.24 hores, després d'una segona jornada amb 94,8 quilòmetres cronometrats d'un total de 312,8 de recorregut.

Una de les novetats d'aquesta setena edició del Rally Costa Daurada Legend Reus és que dos dels punts més espectaculars del tram El Molar-La Figuera, el més llarg i vistós de la prova, es podran seguir en un streaming en directe a través del canal de YouTube de l'Escuderia Baix Camp.

Cal recordar que el Legend Reus està reservat a vehicles històrics i 'legend' de la dècada dels 90 i anteriors. Hi ha tres categories de competició: Velocitat, Regularitat (mitjana màxima de 55 km/h) i Regularitat Sport (mitjana màxima de 75 km/h).