Imatge del Panteó Boule al Cementiri General de Reus

Torna el concert homenatge als difunts, Música per al Record, al Cementiri de Reus

Les invitacions es podran adquirir a partir del 9 de setembre

Una de les activitats més solemnes que se celebren al Cementiri General de Reus és el concert Música per al Record. Des de la seva creació, reuneix cada any desenes de persones que volen recordar els seus difunts amb una bonica iniciativa.

El pròxim 20 de setembre és la data escollida per una nova edició de Música per al Record. Serà a partir de les 20.15 hores i es tracta d'un concert on la música «fa de nexe de trobada en un espai tan sensible i emotiu com és el Cementiri General de Reus». És una bona oportunitat per recordar i homenatjar les persones que ens han deixat en l'últim any.

Set edicions de Música per al Record

Enguany aquesta activitat arriba ja a la seva setena edició. Enguany el concert comptarà amb la participació del Quintet Ennèagon Ensemble, una formació creada l'any 2021 per joves músics del Camp de Tarragona. Tots ells compten amb estudis musicals en centres de renom i una dilatada experiència en orquestres i grups de cambra, tant d'àmbit nacional, com estatal i fins i tot internacional.

A més a més de la música d'Ennèagon Ensemble, l'acte també comptarà amb l'escriptor i gestor cultural Antoni Veciana, qui serà l'encarregat de conduir-lo.

Per aconseguir les entrades per anar al concert Música per al Record caldrà descarregar la invitació a la pàgina web dels Serveis Funeraris de Reus, com cada any. Estaran disponibles a partir del divendres 9 de setembre a les 10.00 hores, i el dia del concert s'hauran de mostrar en paper o al telèfon mòbil, a la porta principal del cementiri. L'aforament màxim serà de 400 persones i hi haurà alguns canvis en l'accés a la zona de cadires a causa de les obres de restauració del Panteó Boule i de l'espai que es remodelarà a l'antic Mausoleu del General Prim.