Imatge de la presentació del Concert Solidari a benefici de Càritas Reus

Concert Solidari a benefici de Càritas Reus aquest dissabte a la Prioral de Sant Pere

L'entrada a la vetllada musical, que començarà a les 20 hores, serà amb el sistema de taquilla inversa

L'església Prioral de Sant Pere de Reus serà escenari aquest pròxim 20 de novembre, a partir de les 20 hores, el Concert Solidari en benefici de Càritas que organitzen la Fundació Mémora i la Cambra de Comerç de Reus, i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Reus, l'Arxiprestat de Reus i l'Associació de Concerts de Reus. La Coral de la URV serà la protagonista de la vetllada musical, interpretant el Rèquiem de Fauré.

El Concert Solidari, que s'inclou en el programa de celebració dels 135 anys de la Cambra de Reus, recaptarà fons a benefici del Centre Residencial d'Inclusió per a Dones que Càritas Interparroquial de Reus vol impulsar a la capital del Baix Camp. Aquesta iniciativa, pionera a les comarques tarragonines, té l'objectiu d'atendre les necessitats de les dones sense llar.

Entrada gratuïta amb taquilla inversa

L’entrada al Concert Solidari és gratuïta, tot i que els assistents, en el format de taquilla inversa, podran fer aportacions en metàl·lic en finalitzar l'actuació de la Coral de la URV. Així mateix, també hi haurà la possibilitat d’efectuar les donacions amb targeta de crèdit/dèbit al mateix concert amb TPV i també a través de BIZUM.

L'organització també ha posat en marxa la possibilitat de contribuir a la Fila 0 amb donatius al CC ES03 0182 5400 2202 0175 8808.