Imatge de la plantilla de la Guàrdia Urbana de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus obre la convocatòria pública per a la selecció de vuit agents

Les sol·licituds es poden presentar a partir d'aquesta mateixa setmana

La Guàrdia Urbana de Reus ha obert la convocatòria pública per a la selecció de vuit places d’agents del cos de seguretat municipal. Segons han explicat des del consistori, les sol·licituds es poden presentar a partir d’aquesta mateixa setmana, una vegada les bases específiques que han de regir el procés de selecció ja van ser publicades dimarts, 17 de novembre, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona. El termini estarà obert durant vint dies naturals després de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

De les vuit places que es convoquen, dues són noves, pertanyents a l’oferta pública d’ocupació d’enguany; mentre que quatre són places que van quedar vacants de l’oferta pública de 2018 i, les dues restants, de 2019. Un cop acabat el procés de tria, les persones seleccionades que disposin de titulació específica podran incorporar-se directament a la plantilla de la Guàrdia Urbana. Aquelles que no, hauran de fer el curs corresponent d’un any de durada a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Ara mateix, la plantilla de la Guàrdia Urbana compta actualment amb 148 agents. Les darreres incorporacions al cos van ser 7 agents entre 2018 i 2019, i 18 nous agents entre 2019 i 2020.