Ral·li Legend Reus

El Ral·li Costa Daurada Legend Reus escalfa motors per a una nova edició

Els mítics trams de la demarcació de Tarragona tornaran a rebre el pas dels llegendaris vehicles dels ral·lis dels anys 70 i 80

L'Escuderia Baix Camp té tot a punt per arrencar una nova edició del Ral·li Costa Daurada Legend Reus aquest cap de setmana. Dividits en diverses categories de velocitat, exhibició i regularitat; els vehicles participants disputaran una prova de caràcter internacional que serà puntuable amb el màxim coeficient pel Campionat de Catalunya de Ral·lis.

La prova tracta d'una competició exclusiva, consolidada i referent per a vehicles de competició històrics i clàssics que transcorrerà per les comarques del Baix Camp, l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat durant els dies 29 i 30 d'octubre.

Totes les mirades estan fixades un altre cop en la capital de la comarca, Reus; ja que la plaça de la llibertat serà el punt de sortida el divendres a les 17 hores així com el final del ral·li l'endemà a les 16:30 hores.

Divendres, els pilots disputaran els trams de La Mussara (de 10.18 km) i Farena (de 9.35 km); i dissabte, La Taixeta-Coll Negre (de 15.81 km), Porrera (de 7.31 km), El Molar- La Figuera (de 18.45 km), Scaladei – Gratallops (de 9.76 km),  Falset (de 7.17 km) i Riudecanyes (de 10.635 km). Uns 136.47 quilòmetres cronometrats, del total del ral·li que són 416.35 quilòmetres.

Aquest món dedicat als apassionats del motor continua creixent a passos de gegant; és per això que l'afició als automòbils clàssics ha provocat un augment del nombre d'equips participants. Aquests equips cerquen proves automobilístiques de prestigi, on puguin competir i gaudir amb els seus vehicles una experiència que compleixi amb les seves expectatives i satisfaccions personals.

El Ral·li Costa Daurada Legend Reus, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Reus i de l'Agència Reus promoció de la regidoria de Promoció de Ciutat; acollirà per sisena vegada  a cada un dels vehicles participants que formen part de la història del motor i esdevenen veritables referents de la memòria col·lectiva.