Cremen dos turismes al terme municipal de Reus

Els fets van passar de nit i de matinada a diferents punts del municipi | Els dos vehicles van quedar completament calcinats

Nit accidentada a Reus. Els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar arran de l’incendi de dos turismes, que van cremar a diferents punts del terme municipal reusenc. Al voltant de les onze de la nit d’ahir dissabte, 29 de desembre, els serveis d’emergència van ser alertats sobre un cotxe que cremava a la carretera TV-7211. De seguida, els Bombers van enviar-hi una unitat, que va poder extingir el foc sense complicacions. El vehicle va quedar completament calcinat i, per sort, no hi havia ningú al seu interior.

Un cotxe crema de matinada al camí de la Pedra Estela

Durant la matinada d’avui diumenge, 30 de desembre, un cotxe ha cremat al camí de la Pedra Estela, situat a tocar de la T-11, al barri Montserrat de Reus. L’automòbil també ha cremat completament i els Bombers de la Generalitat hi ha enviat una dotació. No hi ha hagut persones ferides.

El cotxe ha cremat al carrer de la Ginesta de Reus
Durant la matinada del 24 de desembre, un cotxe va cremar al carrer de la Ginesta de Reus | Bombers de la Generalitat

 

S'incendia un cotxe al carrer de la Ginesta de Reus

El passat dilluns, 24 de desembre, un vehicle va cremar al carrer de la Ginesta de Reus. El foc es va desencadenar al volant de les dues de la matinada i els Bombers de la Generalitat hi van enviar una dotació. Les flames no van provocar danys personals ni materials i, arran de l'incident, el cotxe va quedar totalment calcinat.