CFoto de família de la presentació de la Cursa de la Dona 2021

La Cursa de la Dona de Reus recupera la prova presencial

La prova se celebrarà aquest cap de setmana

La Cursa de la Dona torna als carrers de Reus després de l'aturada per la pandèmia. Serà aquest diumenge, 3 d'octubre, amb la Lliga contra el càncer com a beneficiària. Serà la novena edició de la prova i seguirà tenint mesures d'adaptació a les restriccions actuals.

La sortida es farà en tres tandes i el recorregut serà de 4,4 quilòmetres. Sortint des del Mercat Central, la cursa acabarà a la plaça de la Llibertat. Suposa la prova esportiva solidària més multitudinària de Reus, amb unes 2.000 participants l'any 2019.

A l'edició d'enguany hi ha més de 1.300 dones inscrites. Per fer possible la prova hi haurà més de 70 voluntaris implicats en l'organització. També s'hi implica l'Ajuntament de Reus i Pep Cuerba, regidor d'Esports, ha presentat avui l'actual edició.

Considera que és motiu d'orgull "la implicació de la ciutadania i de les dones de Reus en una iniciativa esportiva i solidària com aquesta". Les inscripcions segueixen obertes amb un preu de 12 euros per dorsal, que es recollirà anticipadament al Pavelló Olímpic. Es poden fer tant al web de la cursa com al de Reus Esport i Lleure.

Hi haurà quatre dies per recollir el dorsal. Seran el dimecres 29 de setembre i el dijous 30 de sis de la tarda a dos quarts de nou. També s'hi podrà anar el divendres 1 d'octubre i el dissabte dos en horari de matí i tarda. Serà obert de dos quarts d'onze del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de nou.

La sortida de la cursa es farà des del Mercat Central, al carrer de Josep Sardà i Cailà en tres tandes, a dos quarts de deu, a un quart d'onze i a les onze del matí. A més d'aquest esglaonament, les restriccions per la pandèmia també obligaran les participants a portar posada la mascareta durant els primers 150 metres, a l'altura de la Casa Rull.

Restriccions a banda, l'Oficina de l'Esport Femení ha incorporat una altra de les novetats d'enguany. Es tracta d'un servei d'avaluació de la condició física a disposició de les participants. També compta amb pautes d'entrenament de cara a la prova d'aquest cap de setmana.

Els entrenaments s'han fet a l'exterior del Pavelló Olímpic un dia a la setmana amb supervisió professional.