Ara Reus escull a Dani Rubio per presentar-se a alcalde

El regidor de Medi Ambient, Recursos Humans i Ocupació serà cap de llista del grup municipal

El partit polític Ara Reus va escollir ahir, 15 de novembre al vespre i en assemblea extraordinària, al regidor  Dani Rubio com a candidat per presentar-se a alcalde  de Reus a les pròximes eleccions municipals. Els militants i simpatitzants d'aquest partit polític van escollir el seu representant a la seu del grup municipal reusenc, un cop realitzades les votacions que l'alcaldable  ha rebut el suport de la militància per unanimitat.

 

Dani Rubio és escollit cap de llista per majoria

La militància d'Ara Reus va escollir a Dani Rubio, actual regidor de Medi Ambient, Recursos Humans i Ocupació a l'Ajuntament de Reus, com el seu representant al consistori després que l'alcaldable exposés el seu projecte de govern.  Per tant, Dani Rubio s'ha convertit, oficialment, en el cap de llista d'Ara Reus per a les eleccions municipals del 2019.

Daniel Rubio i Jordi Cervera a la seu d'Ara Reus durant la compareixença de premsa
Daniel Rubio i Jordi Cervera a la seu d'Ara Reus durant una compareixença de premsa | Jordi Olària

 

La seva candidatura queda exempta de la independència i l'unionisme

Dani Rubio basa la seva candidatura en «posar política al servei del poble i no a la inversa». Manifesta que Ara Reus no es posicionarà i «fugirà d'extrems unionistes i independentistes». Tanmateix, el candidat a alcalde per Reus a partir del 2019, va exposar que «volem reballar amb fets i no amb promeses electorals sense fonament»  Actualment el partit Ara està present en altres municipis.

Jordi Cervera
Jordi Cervera | Joan Alfons López

 

El regidor Jordi Cervera serà el tercer a la llista

En aquesta assemblea extraordinària es va manifestar que Jordi Cervera faria un pas al costat, com ja va anunciar l'any 2015, i es posicionarà en tercera posició a la llista del grup municipal Ara Reus. El partit polític, també ha declarat que  faran servir el sistema «cremallera», intercalant a la llista dones i homes, fent així de Jordi Cervera el tercer de la llista.

Rubio vol unir el Barri Gaudí amb el passeig de la Boca de la Mina

Alguns dels objectius que Dani Rubio voldria efectuar si sortís escollit alcaldable serien; la creació d'una zona que connecti el Barri Gaudí i el passeig de la Boca de la Mina, la reducció de la barrera en les infraestructures ferroviàries, que els ciutadans tinguessin lliure accés a la informació pública i promocionar el sòl industrial de Reus  aprofitant la posada en marxa del corredor del Mediterrani.