Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

Atura el cotxe al mig del carrer a Reus per posar-se a orinar i li troben més delictes

La Guàrdia Urbana no donava crèdit a l'escena que estava presenciant

La Guàrdia Urbana de Reus ha viscut una d'aquelles situacions surrealistes que hi ha cops que han d'afrontar en el seu dia a dia. Han acabat denunciant un home després de rebre uns avisos per conducció temerària, tot i que la realitat dels fets els ha acabat sorprenent i ha anat més enllà.

Veïns de la zona de l'avinguda President Macià de Reus van donar l'avís a la policia reusenca perquè un cotxe conduïa de manera temerària per la zona. Ràpidament s'hi va desplaçar una unitat de la Guàrdia Urbana per comprovar què estava passant i sorprenentment van trobar el conductor, però no com s'esperaven.

L'home que portava el vehicle, l'havia aturat al mig del carril de circulació sense pressa. No només això, sinó que quan la policia reusenca va arribar el van trobar orinant a la via pública, un delicte que ja és sancionable.

Per si no n'hi havia prou, quan van comprovar les dades de l'home que portava el cotxe van veure com feia més d'un any que tenia el permís de circulació caducat. 

Després de la sorpresa, la Guàrdia Urbana de Reus va procedir a realitzar les gestions pertinents. Totes dues infraccions li van costar a l'home que orinava al mig del carrer una denúncia.