Detinguts dos joves per un robatori amb intimidació a un home amb mobilitat reduïda a Reus

La víctima va ingressar hores més tard a l'hospital per una insuficiència cardiorespiratòria i va morir el passat 2 de gener

Els Mossos d'Esquadravan detenir dos homes de 19 anys com a presumptes autors d'un robatori amb intimidació.  Els fets van passar el passat 28 de desembre, quan un home, amb mobilitat reduïda i necessitat de crosses, acompanyat d'una veïna, va ser abordat per uns joves que els van barrar el pas i li van sostraure el telèfon mòbil i unes monedes que portava a la butxaca. A més, poc després de posar la denúncia, la víctima va patir una aturada cardiorespiratòria i va morir el passat 2 de gener a l'hospital.  Tots dos, que acumulen 6 i 16 antecedents policials, han passat aquest divendres a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Roben a un home amb mobilitat reduïda a Reus

Durant el passat 28 de desembre, un home amb mobilitat reduïda va patir un robatori quan es dirigia cap a casa seva al barri Carrilet de Reus. Mentre anava acompanyat d'una veïna, va ser abordat per uns joves, els quals van barrar-li el pas, el van agafar per intimidar-lo i li van sostraure el telèfon mòbil i unes monedes que portava a la butxaca.

Els Mossos es van fer càrrec del cas per poder identificar i detenir els autors. Mentre els agents feien les primeres comprovacions, van saber que la víctima va patir una parada cardiorespiratòria, va ingressar a l'hospital i, el passat 2 de gener, va morir. 

Després de diverses investigacions, els Mossos van identificar dos dels presumptes autors, relacionant un dels dos identificats amb un altre robatori amb violència ocorregut el passat 22 de desembre en una botiga del centre de Reus. Aquest dijous, els agents del cos policial català van detenir un dels dos presumptes autors del robatori amb intimidació al barri Carrilet. L'endemà, divendres,  els investigadors van localitzar i detenir el segon jove, veí del mateix carrer que la víctima. Els dos joves, de nacionalitat marroquina i veïns de Reus, acumulen 6 i 16 antecedents policials, han passat aquest divendres a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la capital del Baix Camp.