Dolors Sardà Junts per Reus

Dolors Sardà, número vuit de Junts per Reus

L'actual regidora d'Ensenyament repeteix a la llista electoral neoconvergent

 

Pellicer manté el grup municipal

Amb la presentació de Dolors Sardà, el PDECat confirma que segueix confiant en l'actual grup municipal per a les pròximes eleccions, tot i que s'ha fet lloc a les noves incorporacions. Dels set regidors actuals del partit, només Joaquim Enrech no ha estat presentat, però presumiblement ocuparà un dels següents llocs de la llista. En el capítol de baixes, només Marc Arza, que ja fa mesos que va anunciar que deixaria la política municipal.

Pel que fa a les altes, dues amb voluntat mediàtica, Teresa Pallarès, exregidora del PSC a l'Ajuntament, i Pep Cuerba, conegut al món de l'oci nocturn en l'àmbit de la direcció de locals de festa. La tercera nova incorporació, que seria regidora si el partit mantingués la representació obtinguda fa quatre anys, és Mariluz Caballero, membre de l'executiva local de la formació que ara fa el pas a la primera línia política.

Pel que fa als membres de l'actual grup municipal, Montserrat Vilella ha mantingut la segona posició, mentre que Hipòlit Montseny, que anava en tercer lloc l'any 2015, ara ocuparà la setena plaça. Dolors Sardà passa del cinquè lloc al vuitè, i Joaquim Enrech, a la sisena plaça ara fa quatre anys, també endarrerirà posicions. L'única ascensió a la llista és la de Montserrat Caelles, que ha pujat del setè lloc fins al quart.