Una dona, ferida per la mossegada d'un gos a Reus

El propietari del gos ha estat denunciat per la mossegada d'un Pit Bull Terrier a la zona de la urbanització Aigüesverds

Una veïna de Reus va ser mossegada a la cama per un gos de raça Pit Bull Terrier la tarda del passat diumenge 22 de juliol. A conseqüència d'això, la dona va patir ferides sagnants i va haver de ser atesa a l'Hospital Sant Joan de Reus. Encara que les ferides eren greus, la víctima va poder tornar a casa la nit del mateix diumenge per recuperar-se. 
 
La mossegada va tenir lloc al carrer dels Noguers, a la urbanització Aigüesverds, quan el gos va bordar i ensenyar les dents a la dona en creuar-se pel carrer. La dona es va espantar i va tractar de ficar-se a un vehicle d'una veïna, però el gos va mossegar-li la cama esquerra, fent-li ferides  que van provocar que la víctima rebés quatre punts de sutura. A més, també va patir ferides a la mà, que va posar a la boca del can per tal d'evitar la mossegada. Tot just sortir de l'Hospital Sant Joan, la dona va marxar directament a la comissaria central de la Guàrdia Urbana amb la intenció de denunciar l'atac del gos i les lesions que li va provocar. 
 
 
La mà de la dona també va patir ferides a conseqüència de la mossegada del gos
La mà de la dona també va patir ferides a conseqüència de la mossegada del gos | Cedida

 

El propietari del gos que va mossegar una dona a Reus podria no tenir la llicència necessària per a gossos potencialment perillosos

Acte seguir, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va traslladar fins el lloc dels fets i va localitzar dos gossos, un d'ells un Pit Bull Terrier. El propietari del gos era un home dels Països Baixos que vivia al mateix carrer de la urbanització Aigüesverds. Els agents van procedir a fer un acta d'informació de la persona denunciada sobre els seus drets. 
 
Per la seva banda, l'Ajuntament de Reus no té constància del registre d'aquest animal  al cens municipal ni que el propietari tingui la llicència necessària per a la tinença de gossos potencialment perillosos. Així doncs, tramitarà un requeriment de la llicència al propietari. La normativa de gossos considerats potencialment perillosos assegura que no disposar de llicència és una infracció molt greu que  pot ser sancionada amb una multa de fins a 2.400 euros. 
 
La dona va patir diverses ferides per la mossegada del gos
La dona va patir diverses ferides per la mossegada del gos | Cedida