Dos ferits lleus en un incendi en un edifici a Reus

Els fets s'han produït poc abans de tres quarts de dotze del migdia d'aquest dissabte

Dues persones han resultat ferides aquest dissabte, 18 d'agost, en un incendi que s'ha produït en un edifici del carrer d'Alcover, a la ciutat de Reus. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, pocs minuts abans de tres quarts de dotze del migdia, han rebut l'avís d'un incendi al pati interior de l'edifici, que s'ha acabat propagant a un altre edifici adjacent. A l'arribada dels Bombers, però, els veïns ja havien pogut sufocar les flames amb l'ajuda de diversos extintors.

De resultes de l'incendi,  dos dels veïns que han actuat per apagar el foc han resultat ferits, però en els dos casos presenten un pronòstic lleu i l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques que s'ha traslladat al lloc dels fets els ha atès 'in situ'.

Un altre incendi, divendres a Vila-seca

Aquest divendres, 17 de juliol, es produïa un altre ensurt menor, a causa d'un incendi. En aquest cas, però, els fets es van produir en un pis de l'avinguda de la Generalitat de Vila-seca. Tot plegat es va produir quan passaven pocs minuts de tres quarts de deu de la nit. Els Bombers van rebre, a aquella hora, l'avís que s'havia incendiat la campana extractora de la cuina en aquest immoble.  Un cop hi van arribar, però, els inquilins del pis ja havien pogut resoldre l'ensurt, que no va causar ferits i que tampoc no va provocar danys a cap altra estança de l'habitatge.

Tot plegat va ocórrer en una tarda d'allò més complicada per als Bombers. Les fortes tempestes que, al llarg del dia, van descarregar amb força a tota l'àrea metropolitana de Tarragona, van fer que haguessin de resoldre diverses incidències en molts punts d'aquesta zona. La més destacada es va produir a mitja tarda, quan el sostre d'un edifici de planta baixa del carrer Tres de Bonavista va col·lapsar —això sí, sense causar ferits.