El local que CDC té a Reus.

Dues noies i un nen de 4 anys, intoxicats per fum en un incendi a Reus

També hi ha hagut un noi de 22 anys afectat a qui se li ha donat l'alta 'in situ' | 40 veïns han sigut desallotjats

Els Bombers de la Generalitat s’han activat la matinada d’aquest divendres, 25 de gener, per un incendi en un habitatge a Reus on quatre persones, entre els quals un nen de 4 anys, han quedat intoxicats per inhalació de fum. Segons han informat els Bombers, l’avís del foc l’han rebut al voltant d’un quart d’una de la nit, concretament a les 00.18 hores, quan els han alertat que hi havia un incendi en un pis situat al número 5 del carrer de Wad-ras de la capital del Baix Camp. El foc cremava en una habitació que donava al carrer, i les flames sobresortien per la finestra i eren perfectament visibles. Pel que fa a l'afectació de l'incendi, les flames han cremat totalment aquesta habitació i també han afectat de manera parcial la cuina de l’habitatge.

Dues noies i un nen de 4 anys, traslladats a l'hospital per inhalació de fum

Segons informen els Bombers, a causa de l’incendi, quatre persones han resultat intoxicades per inhalació de fum, tres de les quals han hagut de ser traslladades a l'hospital. Es tracta d’un noi de 22 anys, una noia de 25 anys, una altra noia de 18 anys i un nen petit de 4 anys. A més, com a mesura de prevenció, la quarantena de veïns que viuen a l’immoble han hagut de ser desallotjats durant una hora, mentre s’extingia el foc. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han dut a terme les tasques d'extinció del foc i han ventilat l’edifici.

També hi ha acudit el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb tres unitats, que ha evacuat en ambulància les dues noies de 18 i 25 anys i el nen de 4 anys a l’Hospital Sant Joan de Reus. Pel que fa al noi de 22 anys que també ha quedat intoxicat per fum, el personal del SEM li ha donat l’alta ‘in situ’ i no ha hagut de ser traslladat a l’hospital reusenc.