Gerard Alcover i Emili Llamas amb les mans plenes de pintura de colors

El duet reusenc Koeman estrena el primer senzill

La banda ha presentat en societat la primera cançó del que anomenen «pop feliç»

El grup reusenc de «pop feliç» Koeman ha estrenat el seu primer senzill. La formació, nascuda de dos dels integrants de Pokers ja es va donar a conèixer musicalment durant el confinament versionant, precisament, una de les cançons més icòniques d'aquesta anterior banda.

Ara, sota el nom de Koeman, Emili Llamas i Gerard Alcover han derivat la seva sonoritat cap al que anomenen «pop feliç». Produït per Manu Guix i Roger Rodes, Dimarts, que és com es titula la cançó, és la presentació musical del nou duet. Al seu canal de YouTube, i per anar escalfant l'ambient, han anat penjant vídeos sobre el procés de creació del tema.

Gerard Alcover i Emili Llamas amb les mans plenes de pintura de colors
Gerard Alcover i Emili Llamas engeguen la seva etapa musical com a Koeman | Facebook Koemanpop / Claudia Win

Amb cinc píndoles publicades entre el 19 de maig i el 7 de juny han mostrat els diferents aspectes del procés creatiu. Dimarts és una cançó sobre les oportunitats perdudes per la por d'arriscar-se a intentar-ho. Fins ara, el duet reusenc havia anat explicant al seu canal de YouTube com havia vist la llum aquest senzill.

Des de la part gràfica fins a com es componen les cançons o com es barreja el pop amb l'electrònica de la sonoritat que Koeman vol fer-se seva. La fotografia, el material promocional o l'evolució des de les maquetes amb veu i guitarra fins a la cançó acabada són altres elements d'aquest senzill que han explicat com s'han creat, però també de la imatge de grup i de l'estètica que mantindran la resta de vídeos i cançons del duet reusenc.