Sergi Roberto i Coral Simanovich donen la benvinguda al seu segon fill

Sergi Roberto i Coral Simanovich, pares per segon cop: la presentació del seu fill

El futbolista reusenc i la model israeliana ho han anunciat a les xarxes socials

Nadal s'ha anticipat a casa de Sergi Roberto i Coral Simanovich i han tingut un dels millors regals que es poden tenir en aquesta vida. La parella ha anunciat aquest dimecres l'arribada al món del seu segon fill, a més d'explicar el nom que li han posat al nadó. 

Una gran notícia que ha arribat acompanyada de precioses imatges des de l'hospital que han publicat el futbolista reusenc i la model israeliana. L'arribada d'un nou membre a la família Roberto-Simanovich, després del naixement de la petita Kaia fa poc més de dos anys.

Unes fotografies que han commogut a tots els seguidors de la parella on se'ls veu molt encantats observant el seu fill des de l'hospital. I com no, també li ha donat la benvinguda al món la seva germana gran.

Dylan, el segon fill de Sergi Roberto i Coral

Tot i fer l'anunci aquest dimecres 22 de desembre, el segon fill de Sergi Roberto i Coral va néixer el passat 14 de desembre. Un anunci que arriba uns dies després de l'arribada del nounat.

Dylan Roberto Simanovich, aquest és el nom del segon fill de la parella. Una arribada que ha anat acompanyada d'un missatge dels dos pares a les xarxes socials: «Benvingut al món petitó, t'estimem molt» ("Welcome to the world baby boy we love you so much"). 

L'esclat de la notícia a les xarxes socials ha estat ben gran. L'entorn més proper no ha tardat gens a felicitar-los. Entre tots ells, destaquen les parelles i esposes de companys del futbolista com Dani Ter Stegen, Mikky Kiemeney (Frenkie De Jong), Sofia Balbi (Luís Suárez), Anna Ortiz (Andrés Iniesta), Ingrid Gaixas (Carles Aleñá), Elena Galera (Sergio Busquets), Sofia Calzetti (Kun Agüero), Romarey Ventura (Jordi Alba), Raquel Mauri (Ivan Rakitic) o Núria Cunillera (Xavi Hernández). 


També han aprofitat l'ocasió la model Bar Rafaeli, el motorista Aleix Espargaró o la influencer Laura Escanes, entre molts altres. 

Un nou membre a la família Roberto-Simanovich que arriba dos anys després del naixement de la Kaia. La filla gran del futbolista i la model va arribar al món el 8 de novembre del 2019.

En aquella ocasió, el reusenc assenyalava el dia com «el millor de la meva vida», acompanyat d'un «Benvinguda al món petita Kaia! T'estimo Coral».