Imatge de l'acord de col·laboració entre Electium, Mémora, i la Fundació Futbol Base Reus

Electium signa un acord de col·laboració amb la Fundació Futbol Base Reus

Els equips roig-i-negres de futbol 7 portaran el nom de l’empresa del grup Mémora a la part posterior de la samarreta

L’empresa Electium, que forma part del grup de serveis funeraris Mémora, ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Futbol Base Reus. Fruit d’aquesta entesa de patrocini, els  jugadors roig-i-negres de futbol 7 portaran el nom de la Fundació STS Electium a la part posterior de la samarreta. A més, també es portaran a terme activitats que puguin sumar sinergies entre les dues parts. L’acord ha tingut lloc al camp annex de l’Estadi Municipal de Reus, espai on juguen els conjunts reusencs que lluiran la camiseta.

El director d’Electium, Cristian Gimeno, ha explicat que «és un plaer acompanyar a la Fundació i al club a garantir que el futbol base de la ciutat tingui futur» i que «això és el que hem fet amb aquest acord». Per la seva banda, el president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Castro, ha assenyalat que la Fundació «neix per garantir la continuïtat del futbol base masculí, femení i genuine» i que l’objectiu és «buscar socis que ens ajudin a garantir aquesta continuïtat».

«Mémora, a través de la Fundació Sts i Electium, ens acompanyarà i la veritat que estem molt contents. El que necessitem perquè tot això es dugui a terme són companys de viatge com ells», ha conclòs Castro. L’acord és per un any prorrogable any a any. Tot i això, el representant d’Electium, Cristian Gimeno, ha expressat que espera que l’entesa «sigui per molts anys».