Encarna Orduna, nova vicepresidenta del Consell de l'Advocacia Catalana

La degana del Col·legi d'Advocats de Reus assumirà el càrrec de vicepresidenta | El Consell de l'Advocacia Catalana està format pels degans dels catorze Col·legis d'Advocats

El Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC), ja té nova formació amb un lloc important per la degana del Col·legi d'Advocats de Reus, Encarna Orduna, qui serà la vicepresidenta en aquesta nova etapa encapçalada pel degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, Ignasi Puig Ventalló, que serà el nou president del Consell de l'Advocacia Catalana. Durant aquest passat divendres, es va realitzar la presentació als mitjans de la nova formació.

Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l'Advocacia Catalana

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus ocuparà un important lloc en la nova formació del Consell de l'Advocacia Catalana. En aquest sentit,  Encarna Orduna, degana del col·legi reusenc, serà la nova vicepresidenta del CICAC.

El Consell, format pels degans dels catorze Col·legis d'Advocats catalans, va nomenar en el seu darrer ple del 27 de desembre el nou president de la institució, el degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, Ignasi Puig Ventalló. Aquest agafa el relleu del degà de Mataró, Julio J. Naveira, el qual ha exercit com a president al Consell durant els darrers dotze mesos i, a partir d'ara, serà el nou responsable de la Comissió de Comunicació del CICAC.

Amb el repte de «retornar a la ciutadania la confiança de la Justícia», Puig Ventalló encapçalarà un càrrec clau per tal de «convèncer a la societat del potencial que té la professió de l'advocacia». «En aquests temps tan convulsos que estem vivint, amb el problema evident de pèrdua de la confiança en la Justícia, l'objectiu principal del meu mandat no pot ser un altre que treballar perquè aquest desprestigi no acabi repercutint de forma directa o indirecta en l'Advocacia», ha manifestat Puig Ventalló.