La plaça del Mercadal, durant l'encesa nadalenca 2020

Reus dóna el tret de sortida al Nadal més atípic amb la tradicional encesa de llums

Centenars de reusencs s’han acostat a un Mercadal ple de gom a gom ‘contingut’ i amb distància | Les fotografies amb l’arbre i el 'Black Friday', també protagonistes

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la vicealcaldessa Noemí Llauradó i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, han premut el botó en forma de rosa reusenca que ha encès simbòlicament i simultàniament l’arbre de Nadal del Mercadal i tota la il·luminació que guarneix carrers, places i barris de la ciutat. L’acte, que també ha donat el tret de sortida a la campanya ‘Reus és Nadal 2020’ ha estat retransmès en directe per ‘Canal Reus TV’ i per les xarxes socials, arran de les recomanacions sanitàries derivades de la Covid-19.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La pluja, per ben poc, ha respectat la tradicional encesa i diversos centenars de reusencs i reusenques s’han acostat a l’emblemàtica plaça del Mercadal, plena de gom a gom ‘contingut’ i amb distància, animats també per la tirada del ‘Black Friday’. Les fotografies amb l’arbre, esplèndid en un Nadal atípic, han estat també protagonistes d’un vespre que ja respira desembre.

Montserrat Caelles, Carles Pellicer i Noemí Llauradó
Caelles, Pellicer i Llauradó, durant l'encesa de les llums de Nadal 2020 | TarragonaDigital

'Reus és Nadal 2020', en marxa

Amb tot, des d’avui divendres 27 de novembre i fins al dia 10 de gener de 2021, es durà a terme l’habitual campanya de dinamització comercial de Nadal al municipi, amb diferents espais protagonistes que, segons el consistori, «evocaran les festes nadalenques», com ara la plaça Prim, la plaça Llibertat o el mateix Mercadal, amb tot un seguit d’elements lumínics.

Així, la voluntat de l’Ajuntament de Reus és donar suport als establiments comercials, servei i restauració «incentivant les compres». A banda de la il·luminació als barris, s’ha reforçat la il·luminació als carrers del centre amb unes llums nadalenques que estaran enceses entre les 17.30 i les 22.00 hores. La campanya ‘Reus és Nadal 2020’ compta amb un pressupost de 250.000 euros i està coordinada per l’Agència Reus Promoció, amb la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat.