Caixer

La nova estafa que ha arribat a Reus i que els veïns denuncien a xarxes

Es tracta d'una estafa telefònica on els possibles estafadors demanen el número de compte a la víctima

Aquest matí, els veïns de Reus s'han despertat amb una nova possible estafa telefònica. Es tracta d'una operació ben senzilla on els suposats estafadors es fan passar per personal de la Tresoreria General de la Seguretat Social i truquen a la víctima informant-la que té un retard en un ingrés i que necessiten el seu número de compte bancari per fer l'ingrés dels diners  que suposadament li falten. 

Una persona ha denunciat aquest fet a través de les seves xarxes socials

La persona que ha denunciat aquest fet, a través del grup de Facebook 'Què està passant a Reus', informa que, en concret, els estafadors li han dit que  li faltaven un total 388,07 euros. El denunciant, en la seva publicació de Facebook, assegura que de seguida s'ha donat compte que era una estafa i ha seguit el fil als estafadors, però quan ha començat a fer algunes preguntes més complicades, els estafadors li han penjat perquè no sabien què contestar-li. 

En la seva publicació, el denunciant també comparteix el número de telèfon des d'on li han trucat, que és el 643 474 780 perquè ningú més pugui ser estafat i demana que es comparteixi la informació. També adverteix a la gent perquè vagi amb molt de compte, sobretot, les persones grans, que són les més vulnerables. La publicació s'ha compartit més de 300 vegades i ha rebut gairebé 40 comentaris. 

També et pot interessar: